OBS - amälningstid som närmar sig!

Helgen den 9-10 januari ordnar vi körning med trafikspel på Stadsarkivet i Malmö (ligger på Bergsgatan/Friisgatan i Arbetets tidigare lokaler). Körningen blir som förra gången på (gamla) Stadsarkivet förlagd över flera rum, så det finns plats för ganska många moduler. I samband med körningen ordnas även en mindre utställning med järnvägsrelaterat material från Kockums arkiv. Både banan och Kockumsutställningen kommer att vara öppen för arkivets besökare ett par timmar på lördagen.

Vi sätter upp banan lördag morgon, och kör sedan fri körning medan det är öppet för allmänheten. Därefter kör vi trafikspel resten av dagen. På söndagen fortsätter trafikspelet, och framåt kvällen avslutar vi och plockar ner banan.

Anmälningar med moduler görs senast fredagen den 11 december. Maila Bengt L på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och ange vilka moduler du kan ta med. Körhöjd blir 1.3 meter.

Givetvis går det bra att delta utan moduler också om du bara vill komma och köra. För att vi skall veta att vi blir tillräckligt många för att kunna genomföra körningen är det bra om du anmäler dig innan jul.